MODRÝ DRÁČEK PRO SEBÍČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVNÍK sestavený z 10 plátů
KRÉM č. 1: karamelovo - smetanový
KRÉM č. 2: smetanovo - mascarponový
Vlašské mleté ořechy na prosypání karamelového krému
Čokoládová ganache, se kterou jsem dělala kruhy na smetanovo-mascarponovém krému
KRÉM bílkovo - máslový na potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: bílý (domácí výroba)
Dráček vymodelovaný z modelovací hmoty Bianco White Master Martini s přidáním modré potravinářské gelové barvičky.
Průměr medovníku: 23 cm
VÁHA DORTU: 2.900 g
VÝŠKA: 8,5 cm
KRÉM č. 1: karamelovo - smetanový
KRÉM č. 2: smetanovo - mascarponový
Vlašské mleté ořechy na prosypání karamelového krému
Čokoládová ganache, se kterou jsem dělala kruhy na smetanovo-mascarponovém krému
KRÉM bílkovo - máslový na potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: bílý (domácí výroba)
Dráček vymodelovaný z modelovací hmoty Bianco White Master Martini s přidáním modré potravinářské gelové barvičky.
Průměr medovníku: 23 cm
VÁHA DORTU: 2.900 g
VÝŠKA: 8,5 cm
Levá strana
Pravá strana
Trochu bližší pohled
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
27. 2. 2021, 19:59
Nádherný , moc se povedl
MíšaC
(upraveno)
26. 2. 2021, 20:07
To je krásná práce